Uutiset

Neste Oil tukee Porvoon Meripelastajien nuorisotoimintaa

12.12.2012

Neste Oil luovutti 12.12.2012 SMPS Porvoon Meripelastajat ry:lle 6 000 euron toiminta-avustuksen yhdistyksen tekemän junioritoiminnan tueksi. ”Vapaaehtoistoimin tehtävä nuorisotyö on haastavaa, vaativaa ja tärkeää työtä, jota olemme mielellämme tukemassa”; totesi Neste Oilin Porvoon jalostamon johtaja Kari Kolsi avustuksen luovutustilaisuudessa.

”Neste Oilin tuella Porvoon Meripelastajat saavat juniorien käyttöön veneen ja turvavarusteita. Olemme kiitollisia siitä, että Neste Oil haluaa tukea vesi- ja veneilyturvallisuustyötä lasten ja nuorten parissa”, sanoo Porvoon Meripelastajien puheenjohtaja Hans Haase.

Meripelastusseuran nuorisotoiminnan tavoitteena on tarjota lapsille ja nuorille mielekästä ja haastavaa toimintaa sekä meripelastusaatteen että turvallisen vesillä liikkumisen parissa. Toiminta suunnitellaan lasten ja nuorten lähtökohdista niin, että jokainen osallistuja voi kokea innostavia ja palkitsevia hetkiä. Nuorisotoiminta on suunnattu 9-15 -vuotiaille. Meripelastusseuran koulutusjärjestelmän mukaisesti 16-vuotias nuori voi jatkaa harrastusta osallistumalla varsinaiseen vapaaehtoiseen meripelastustoimintaan pelastusveneillä.

Subscribe to Uutiset
Tekninen toteutus: W3 Group